Software de proiectare a cardurilor

Software-ul de proiectare a cardurilor creează diferite tipuri de cărți de vizită/etichete, cum ar fi cărți de vizită, cărți de vizită, felicitări de zi de naștere, etichete de adresă, etichete de îmbrăcăminte, cărți de identitate, felicitări, cupoane, autocolante și alte tipuri de cărți și etichete pentru diferite organizații de afaceri.

 • Software pentru crearea de carduri
  pictograma

  Permite proiectarea și o mare varietate de cărți de identitate atractive, etichete, cărți de vizită, autocolante, etichete pentru nevoi comerciale sau personale.

 • Software de proiectare a felicitărilor de naștere
  pictograma

  Permiteți proiectarea și crearea unei game largi de felicitări de ziua atractive cu ajutorul instrumentelor de proiectare pre-imagine într-un mod simplu.

 • Design card de identitate - ediție corporativă
  pictograma

  Proiectați cărți de identitate multiple pentru studenți, permise de poartă, carte de identitate pentru angajat etc. cu opțiunea de a imprima precum și de a trimite prin e-mail cărți de identitate proiectate cu Design card de identitate - ediție corporativă.

 • Software de proiectare cărți de identitate
  pictograma

  Oferiți o soluție completă pentru a proiecta și tipări cartea de identitate a studentului, cartea de identitate a angajatului, cartea de identitate de securitate, cartea de identitate a vizitatorilor într-un mod simplificat.

 • Software pentru crearea de cărți de vizită
  pictograma

  Software simplu și ușor de utilizat pentru proiectarea organizațiilor de afaceri și crearea de cărți de vizită de cea mai bună calitate (alias cărți de vizită) prin simple clicuri de mouse.

 • Software pentru nunta Card Maker
  pictograma

  Software-ul de proiectare a cărților de nuntă creează felicitări de invitație frumoase. Software-ul creează felicitări de invitație de nuntă în diferite culori, dimensiuni și forme.

 • Software-ul Creator de Siglă
  pictograma

  Software-ul de design de logo creează logo-ul afacerii pentru organizația dvs. Software-ul de proiectare a logo-ului oferă șabloane încorporate pentru a crea sigla personalizată a afacerii.

 • Software pentru crearea de felicitări
  pictograma

  Proces simplu și ușor de creare a felicitărilor pentru a proiecta felicitări atractive și colorate folosind software-ul pentru crearea de felicitări.

 • Software de proiectare a cărții de identitate pentru studenți
  pictograma

  Creați cărți de identitate de student personalizate, răsfoind fișierul Excel cu detaliile studentului, folosind software-ul de proiectare a cărților de identitate pentru student.

 • Software de proiectare a cărților de identitate pentru vizitatori
  pictograma

  Proiectarea cardurilor de identitate pentru vizitatori Proiectarea software-ului și tipărirea cărților de identitate a vizitatorilor și permisul de acces pentru vizitatori, împreună cu funcția de setare a camerei.

Software pentru carduri de identitate MAC

 • MAC Producător de cărți de identitate (Ediție corporativă)
  pictograma

  Proiectați cărți de identitate pe MAC folosind ediția pentru Mac aProducător de cărți de identitate (Ediție corporativă). Furnizați setări de e-mail pentru a trimite cărți de identitate proiectate.

 • Software Mac pentru crearea de cărți de identitate pentru studenți
  pictograma

  Creatorul de cărți de identitate pentru studenți compatibil cu Mac are opțiunea de a importa fișiere Excel cu informații despre elev pentru a crea mai multe cărți de identitate pentru studenți.

 • Software-ul Mac Creator de cărți de identitate Gate Pass
  pictograma

  Software-ul creează cărți de identitate Gate Pass pe mașina MAC și, de asemenea, gestionează înregistrările vizitatorilor adăugând detalii despre vizitatori în baza de date.

 • Software de proiectare a cărților de identitate pentru Mac
  pictograma

  Software-ul de proiectare a cărților de identitate MAC este dezvoltat pentru a proiecta cărți de identitate de toate tipurile, cu o opțiune avansată de imprimare pentru a imprima cărți de identitate proiectate.